U bent hier:

De Woordenaar - Bruno Vanden Broecke/De Kolonie MT - UITVERKOCHT (Factorij Festival)

Een man komt op. Als de zon. Hij is al opgewarmd. Hij straalt. Hij lacht naar de mensen. Hij lacht naar de instrumenten om zich heen. Hij aait een orgeltje. Hij schraapt zijn keel.

"Mensenlief, goeienavond! Deze avond is een mooie avond. Bijzonder en wonderlijk. Want vanavond breng ik u thuis! Wat de wetten niet kunnen regelen, regelen we hier. Wat te alledaags is voor mij en voor u, doorbreken we nu. Met, hoe anders, een verhaal over liefde en verlies. Over de mens dus. Dat volgevochten wezen, dat leeggeliefde dier. Dat zoekertje in de gazet van het bestaan. Morgen draaien we er de patattenschillen in. Ik begin." De man doet zijn mond open. Er komt muziek uit.

 

De Woordenaar wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie, een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door 3 topmuzikanten en een 30-tal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in uw leven, zoals het is of zoals u dacht dat het was.

 

De Woordenaar wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit, met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling van De Woordenaar is een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

 

dekoloniemt.be

 

pers

"Als taal een jazzinstrument wordt" - hier (of bij downloads hieronder) is de ???? recensie in De Standaard

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 2 oktober 2020
Prijs
Basistarief: € 18,00; 65plus: € 17,00; min26: € 14,00; Vriendenprijs: € 15,00; Kansentarief volwassene: € 3,50; Kansentarief kinderen: € 2,50; Inleiding: € 0,00
€ 18,0
Reservaties
Organisatie CC De Factorij

Taaliconen

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. Meer info
Trefwoorden bevestigd2020, vier taaliconen, factorij festival, woordenaar