U bent hier:

De Wereld Staat Stil

De Wereld Staat Stil
De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen.

Elke vrijdagavond om 21u ontvangen zij drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. De show wordt live gestreamd vanuit de foyer van CC Berchem.

We starten het jaar met goed nieuws: vanaf januari hoef je niet langer tickets te kopen. Zorg dat je erbij bent op www.dewereldstaatstil.be of Facebook en doe mee aan onze quiz waarmee je niks kan winnen! En ondertussen staan alle vorige afleveringen online! Bekijk ze op YouTube of beluister ze als podcast.

Op 8 januari te gast:


Michael Van Peel hing in 2018 een indrukwekkende reeks van tien jaar eindejaarsconferences definitief aan de wilgen. De captaties werden opgenomen in Arenberg en uitgezonden op Canvas.
Aya Sabi blogt tweewekelijks voor deredactie.be, is columnist voor NTGent Magazine en geniet al een stevige live-reputatie. Ze debuteerde in 2017 met de verhalenbundel ‘Verkruimeld Land’.
Chantal Kashala is een Belgisch-Congolese zangeres met een warme en soulvolle stem. Als vocaliste heeft ze het podium al mogen delen met grote namen zoals Chaka Khan en Youssou N’Dour.


Bekijk de show op www.dewereldstaatstil.be 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Grote
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 december 2020 tot 29 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Arenberg Antwerpen
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!