U bent hier:

De Warmste Week: Stap voor orgaandonatie

Fiets- of wandelroute Begeleide uitstap of rondleiding Bal en racketsport

Wandeling van 7 of 13 km door de mooie bossen van Waardamme met onderweg een stop waar je een drankje en een koekje krijgt. Op het einde van de wandeling is er een winterse bar waar je nog gezellig iets kan drinken.
Deze wandeling wordt georganiseerd in het kader van De Warmste Week ten voordele van Transplantoux vzw. Starten is mogelijk tussen 13.30 uur en 15 uur.

Voor duizenden Belgen is een orgaantransplantatie de enige kans om te overleven, de enige kans terug, op een normaal leven. Zo’n transplantatie eist veel van het lichaam. Een gezonde actieve levensstijl is daarom essentieel. Het is ook een mooi eerbetoon aan de donor en zijn familie. Transplantoux vzw sensibiliseert over orgaandonatie, motiveert getransplanteerden om gezond te bewegen, en verbindt getransplanteerden met lotgenoten en familie. We zetten ook in op wetenschappelijk onderzoek om de resultaten na orgaantransplantatie te verbeteren. Wij kunnen onze doelstellingen enkel realiseren met financiële hulp van sympathisanten. Uw steun is onmisbaar om ons doel te bereiken en getransplanteerden zo goed mogelijk te helpen. Bedankt!

Info

Waar Startpunt
Akkerstraat 10
8020 Oostkamp
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 november 2019
Organisatie Griet Van Cauwenberghe
Contact grietjevc@gmail.com
0479 626 871
Links