U bent hier:

De Warmste Kerstmarkt 2018 - Kortenberg

De Warmste Kerstmarkt 2018: het is weer die tijd van het jaar!
Het Welzijnshuis nodigt u van harte uit voor de tweede editie van ‘de Warmste Kerstmarkt’!
Op vrijdag 7 december tussen 16 en 21.30 u. wordt het Dr. V. De Walsplein omgetoverd tot een waarachtig kerstdorpje, boordevol leuke activiteiten, prachtige kerstartikelen, heerlijke drankjes en standjes waar ieder zijn buikje rond kan eten.

Het Welzijnshuis zocht een goed doel voor deze Kerstmarkt en daarbij had het uw hulp nodig. Want de Warmste Kerstmarkt is niet zomaar een kerstmarkt. Samen met de standhouders zamelt het Welzijnshuis immers geld in voor het goede doel.
U diende massaal voorstellen in en de medewerkers van het Welzijnshuis bogen hun hoofd over de moeilijke taak van het kiezen. En hoewel elk voorstel het waardig is om te steunen, is de keuze gevallen op Casa Magnolia, een nieuwe vzw die gezinnen met kinderen en jongeren met zware zorgnoden wil ondersteunen door het huishouden te verlichten met respijtzorg. Zo komt kostbare tijd vrij voor elkaar, om samen op adem te komen, waardoor de levenskwaliteit van deze gezinnen verbetert. Net zoals vorig jaar wordt een deel van de winsten gedoneerd aan dit goede doel.

Vrijdag 7 december staat in het teken van warme gezelligheid, verbondenheid en solidariteit.

Het Welzijnshuis en de standhouders staan alvast te springen om van start te gaan. Het enige wat nu nog ontbreekt, bent u! Tot snel!


Praktisch
Vrijdag 7 december van 16 tot 21.30 u.
Dr. V. De Walsplein in Kortenberg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Markt
De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 7 december 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Welzijnshuis Kortenberg
Trefwoorden Avondkerstmarkt, Kerstmarkt, Kortenberg, Vlaams-brabant, Kerstmis, Kerstmarkt ten voordele van een goed doel, goed doel, Plezier, kerstman