U bent hier:

De Warme Winkel

+1 punt

Dansvoorstelling Tekst en muziektheater

Maker en speler wil verder reiken dan de middelmatigheid  

We worden geboren. We leven. We sterven. We glijden of vechten langs de hoogte- en dieptepunten. Als we inzoomen op ons persoonlijk verhaal dan vinden we dat we een levensloop hebben die het verfilmen waard is met avonturen, twijfels en zwaar bevochten ontwikkelingen. Maar zoomen we uit, dan blijkt dat alles niet meer is dan een grijze, niet te identificeren zee van onbeduidendheid. Er is dan maar één manier om je aan deze soep van middelmatigheid te onttrekken: prijzen winnen.

 

De maker en speler Vincent Rietveld wil verder reiken dan de middelmatigheid van het leven. Waar de prijzenkast van zijn collectief De Warme Winkel langzaam volstroomt, is zijn persoonlijke prijzenkast nog leeg. Daar probeert hij met de voorstelling, Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or, verandering in te brengen.

 

De Louis d’Or is een prijs die jaarlijks de meest indrukwekkende mannelijke, dragende rol beloont. De prijs wordt in september uitgereikt op het Gala van het Nederlands Theater tijdens het Nederlands Theater Festival. De winnaar krijgt een gouden legpenning en wordt met een portret vereeuwigd in de galerij van het Internationaal Theater Amsterdam. Het is de hoogst haalbare viering voor elke theateracteur en Vincent Rietveld zal alles op het spel zetten om een nominatie in de wacht te slepen.

 

De voorstelling is onderdeel van een serie waarin De Warme Winkel mogelijke antwoorden onderzoekt op de vraag; hoe verhoud je je als individu tot de overbevolking waar je deel van uitmaakt? En hoe kan je je wapenen tegen het besef van overtolligheid?

Info

Waar CAMPO
Nieuwpoort 31-35
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 september 2019 tot 7 september 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,6

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kunstencentrum Vooruit
Contact info@vooruit.be
Trefwoorden jongerentip

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS