U bent hier:

DE VOS...IN HET BOS (4+) - Anna's steen

4 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Een gratis coronaproof theaterwandeling voor kinderen vanaf 4 jaar en het hele gezin in het gemeentepark van Lint!
Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!” De Vos in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels. Scan de QR-code en beleef met heel het gezin een theatrale wandeling!

Praktisch
Kom samen veilig in jouw bubbel naar het gemeentepark met de smartphone in de hand. Zorg ervoor dat je op voorhand een QR-lezer (QR reader) hebt geïnstalleerd op je smartphone en test die zeker al eens uit op voorhand.

Op verschillende plaatsen langs de wandeling kan je veilig in je gezinsbubbel wegwijzers en paaltjes met QR-codes vinden. Door het scannen van die QR-codes krijg je een episode van het verhaal te zien: 6 in het totaal van telkens een 5-tal minuten.

Gratis!
Duur: + - 1.5u à 2,5 u. Je kan ook perfect de verschillende QR-verhalen spreiden over meerdere dagen!
Voor wie?: voor het hele gezin, vanaf 4 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Gemeentepark Lint
Koning Albertstraat z/n
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 december 2020 tot 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie UiT in Lint
Contact uit@lint.be
03 455 12 13
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over DE VOS...IN HET BOS (4+) - Anna's steen op UiTmetVlieg.be