U bent hier:

DE TUIN VAN DE WALVIS

+1 punt 6 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Gebaseerd op de prachtvertelling van meesterpointillist Toon Tellegen, bekroond met de Zilveren Griffel 2016. Over een walvis die een tuin op zijn rug wil. Tot het zover is.

Een kruisbestuiving tussen live theater en luisterspel, een levend schilderij met soundtrack en een VJ concert met overhead

Beste Sprinkhaan,Ik wil iets bestellen.

Ik wil graag een bank op mijn rug.

Voor bezoek, om op te zitten, met een leuning.

Maar eigenlijk wil ik een tuin, met een bank.

Een fontein heb ik al.

Ik kan niet goed naar je toe komen.

Kun jij alles hier bezorgen?

Ik woon midden in de oceaan.                             Walvis Als de sprinkhaan op een dag een briefje ontvangt waarin de walvis hem vraagt om een tuin, verzamelt hij alles wat hij daarvoor nodig heeft. Hij laadt het in een boot en gaat op weg.Maar… waarom alsmaar meer en groter willen? Leidt dat tot bevrediging? Tot het grote geluk? In deze allegorische vertelling wordt ons consumptiegedrag op een minzame manier onder de loep genomen.beeldsmederij DE MAAN speelt opnieuw in op haar zucht naar hedendaagse, relevante vertellingen, vaak vermomd als dierenverhaal. Bovendien probeert DE MAAN om de zoveel tijd uit te komen met een klassieker. Of één in wording. Hield u van ‘PJOTR EN DE WOLFSKI’? Dan is dit zeker iets voor u! U kan opnieuw het metier van meester poppenspeler Paul Contryn bewonderen terwijl de stem van o.a. Tom Van Dyck de personages kleurrijk verbeeldt.Toon Tellegen naar de hand van Stef De Paepe.

Tot leven gebracht door beeldduivel-doet-al Paul Contryn en de stemmen van topacteurs als Tom Van Dyck, Ini Massez en Stefaan Degand, ondergedompeld in de soundscape van Pepijn Caudron zodat je verbeelding helemaal op hol slaat. 

Info

Links
Waar DE MAAN
Minderbroedersgang 3
2800 Mechelen
Wanneer
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 12,00; Tarief kinderen / reducties categorie 4+: € 8,00; UITpas Kansentarief categorie 4+: € 2,00

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: € 2,5

Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 015 200 200
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie DE MAAN
Contact contact@DEMAAN.be
Trefwoorden kindertheater, podiumkunsten, Uitpas Mechelen, theater, DE MAAN, beeldsmederij DE MAAN, UiTPAS Mechelen, Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over DE TUIN VAN DE WALVIS op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS