U bent hier:

De Toneelmakerij & Silbersee

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

De toverfluit is een spannende, sprookjesachtige opera die door W.A. Mozart in 1791 geschreven werd. Dit verhaal van prins Tamino die met behulp van een mysterieuze toverfluit prinses Pamina moet redden, groeide uit tot de allerbekendste opera ter wereld!

Silbersee en De Toneelmakerij maken een nieuwe versie die zich afspeelt tegen de achtergrond van een intergalactische strijdtussen de Nacht en de Zon. De jonge astronaut Tamino stort neer met zijn raket in een vergeten deel van ons melkwegstelsel. Daar ontmoet hij de sterrenvanger Papageno. Samen gaan ze op avontuur om een prinses te redden. Ze slagen in hun missie en de astronaut valt als een blok voor de stoere prinses. En zij voor hem. Dus: ze leven nog lang en gelukkig, want zo gaat dat in sprookjes. Of toch niet helemaal?

Maak jullie klaar voor deze eigentijdse en avontuurlijke mix van klassieke muziek, rap, beatboxing, dans en theater. Of zoals Romain Bischoff van Silbersee het zegt: “Samen met de diverse cast, van beatboxer tot operazanger, van spoken word-artist tot een Schotse doedelzakspeelster spelen we De toverfluit met maestro Mozart in ons DNA.

”Ready for take off? Count down voor een nieuwe intergalactische, fantasierijke muziektheater-kosmos anno 2040, of: Mozart to the moon and back!

Info

Waar Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Hasselt
Contact kaartverkoop@ccha.be
Trefwoorden hasselt, limburg, Toerisme, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De Toneelmakerij & Silbersee op UiTmetVlieg.be