U bent hier:

De Stad, ik mis u

Theatervoorstelling Tentoonstelling Installatiekunst Tekst en muziektheater

Een visueel en auditief parcours met kleurrijke installaties en dromerige landschappen

Wandel langs een visueel en auditief parcours met kleurrijke installaties en dromerige landschappen. De projecties draaien in en rond elkaar, bewegende lampen werpen schaduwbeelden op de muren zodat er sculpturen met licht ontstaan. Geluiden nemen je mee op pad naar de binnen- en buitenruimtes. Een stem vertelt, herinneringen komen en gaan.

Een deel van de tekst die je zal horen, schept een sfeerbeeld van de expo:

‘Ik ken al deze straten, al deze gebouwen, hier in deze stad. Ik ken ze door en door. Elke hoek bewaart wel een herinnering, elk plein, elk park en elk café. En toch… Er is iets veranderd. Opeens, stilletjes en onzichtbaar. Alles lijkt opeens zo ver, zo van op afstand. Alsof er iets gekanteld is. Alsof de stad door mijn vingers glipt. Alsof zij is weggeglipt."

‘Kan ik de herinneringen nog vinden? Kan ik haar nog vinden? Met licht en klank stap ik door de straten heen. Stap je met me mee?’

Info

Links
Waar 30CC/Kapel, Romaanse Poort
Brusselsestraat 63
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 maart 2021 tot 6 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS