U bent hier:

De social distance route | Gedichtenjacht doorheen Sint-Niklaas

Kinderen gaan op berenjacht, volwassenen op gedichtenjacht. 21 dichters, 21 gedichten, 21 ramen of etalages in Sint-Niklaas. Loop of fiets de route, noteer de titels van de 21 gedichten en maak kans op een dichtbundel. De gedichten hangen nog tot eind augustus aan de ramen en etalages.
Poemtata vzw organiseertin samenwerking met de Bib een social distance gedichtenjacht in Sint-Niklaas.

Loop de route en maak kans op een poëziebundel |
Aan de ‘social distance gedichtenjacht’ is ook een wedstrijd verbonden. Loop de route, noteer de titels van de 21 gedichten – enkele gedichten hebben geen titel, noteer van die gedichten de eerste regel – en stuur je antwoord vóór 1 september naar bibpubliekswerking@sint-niklaas.be of de Bib, H. Heymanplein 3. Uit alle correcte en volledige inzendingen worden vijf winnaars gekozen. Je hoeft de route uiteraard niet in één dag te lopen. Dat kan gedurende de maanden juni, juli en augustus.

Deelnemende dichters |
Akim A.J. Willems, Astrid Arns, Bart Stouten, Christophe Vekeman, Daniël Billiet, Delphine Lecompte, Dorien De Vylder, Elvis Peeters, Eriek Verpale, Etienne van Hyfte, Ivo van Strijtem, Jana Arns, Leen Pil, Lotte Dodion, Luc C. Martens, Maud Vanhauwaert, Maya Wuytack, Peter Holvoet-Hanssen, Ria Hanssens, Sylvie Marie en Thomas Rubico.

De route |
De 21 gedichten worden opgehangen aan de ramen en in etalages in Sint-Niklaas en vormen zo een keten van poëzie door de stad.

Info |
de Bib, H. Heymanplein 3 9100 Sint-Niklaas
03 778 34 00
bibpubliekswerking@sint-niklaas.be
Plannetje te vinden via de Bib, dienst Toerisme en op de website bib.sint-niklaas.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar de Bib Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 3
9100 Sint-Niklaas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie de Bib Sint-Niklaas
Contact bibpubliekswerking@sint-niklaas.be
03 778 34 00
Trefwoorden Socialdistanceroute, poëzie, 9100bib, poëzieroute, BiblioWijs