U bent hier:

De slapelozen - Annick Ruyts

Lezing of congres Gezondheid en wellness

Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En zij niet alleen: een op drie Belgen slaapt slecht en/of te weinig. Een probleem waar veel mensen mee kampen, maar weinig over wordt gepraat. Het riep bij Annick enkele vragen op. Om een antwoord te vinden op deze en andere vragen maakte Annick 4 nachten radio met lotgenoten en experten, een tv-reeks voor Canvas, een podcast en een boek.
Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En zij niet alleen: een op drie Belgen slaapt slecht en/of te weinig. Een probleem waar veel mensen mee kampen, maar weinig over wordt gepraat. Het riep bij Annick enkele vragen op. Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid? Wat doen mensen om ’s nachts in slaap te geraken of net om wakker te blijven?
Om een antwoord te vinden op deze en andere vragen maakte Annick 4 nachten radio met lotgenoten en experten, een tv-reeks voor Canvas, een podcast en een boek.\nVier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En zij niet alleen: een op drie Belgen slaapt slecht en/of te weinig. Een probleem waar veel mensen mee kampen, maar weinig over wordt gepraat. Het riep bij Annick enkele vragen op. Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid? Wat doen mensen om ’s nachts in slaap te geraken of net om wakker te blijven?
Om een antwoord te vinden op deze en andere vragen maakte Annick 4 nachten radio met lotgenoten en experten, een tv-reeks voor Canvas, een podcast en een boek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum De Volkskring
Kasteeldreef 18
9340 Lede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 7,00 €; Abonnement Luistervinken 2020-2021: 5,00 €
€ 7,0
Reservaties