U bent hier:

De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden

Gezocht: spellingsliefhebbers, woordenfans en taalbewonderaars! Want voor het tweede jaar op rij kan je in onze bibliotheek deelnemen aan Het Groot Dictee Heruitgevonden.
Op vrijdagavond 9 oktober verwelkomen we je graag vanaf 19.30u. in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is een dictee naar aanleiding van de Week van het Nederlands (3 - 10 oktober), een spannende wedstrijd voor iedereen die graag met letters speelt. Geen zorgen: je hoeft geen spellingkrak te zijn om mee te doen! Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.

We starten om 20u stipt en dat simultaan in zo’n 70 bibliotheken over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden én vijanden op en doe mee! Inschrijven is gratis en kan vanaf nu via onderstaande link. Neem de pen op en schrijf je nu in!

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de openbare bibliotheken, De Standaard en Radio 1 , naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Waregem
Boekenplein 1
8790 Waregem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 9 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Waregem
Contact bibliotheek@waregem.be
056 62 13 70