U bent hier:

De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden 2019

Zin om nog eens je kennis van de Nederlandse spelling te testen? Doe dan mee aan ‘De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden’ in de Bib. Dit dictee zit voor één keer niet propvol met ongebruikelijke woorden die mijlenver afstaan van het dagelijkse taalgebruik, maar is bedoeld voor het grote publiek. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20 u. stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibliotheken over heel Vlaanderen.
Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis.
Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen. Waag dus zeker je kans!
De avond wordt gepresenteerd door televisie- en radiopresentatrice Karolien Debecker.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Kortenberg
Dr. V. De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 6 december 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Kortenberg
Contact uitbalie@kortenberg.be
02 755 22 80
Trefwoorden bibliotheek, Kortenberg, HetGrootDicteeHeruitgevonden, dictee