U bent hier:

De Schatten van Vlieg in provinciaal domein Het Leen

5 jaar

Volg de speurtocht in het arboretum. Ruik jij wat Vlieg ruikt? Na een boeiende tocht tussen bloeiende planten kom je, met je ingevuld speurdocument, terug in het bosinfocentrum. Daar krijg je een tip waarmee je de schatkist kan vinden.
Om de schatkist te vinden in het provinciaal domein Het Leen, heeft Vlieg een fotozoektocht voor jou in petto. Zet je beste speurneus op en vind zo de weg die Vlieg voor je uitstippelde doorheen het museum van bomen en struiken. Onderweg leert Vlieg je bladeren en bloemen kennen die iets met geur te maken hebben. Zou je een boom herkennen aan zijn geur? Wat ruik je het liefst? Hoe zou je de geur van een plant beschrijven? Ontdek het samen met Vlieg op deze boeiende zoektocht. Als je dan terug bent in het bosinfocentrum en alle foto’s gevonden hebt, krijg je de gouden tip die leidt tot de schatkist.
De zoektocht naar de schatkist van Vlieg in Het Leen begint en eindigt in het bosinfocentrum. Hou rekening met de openingsuren. Je kan ten laatste om 15 uur starten met je zoektocht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Domein Het Leen
Gentsesteenweg 80
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2017 tot 31 augustus 2017
Leeftijd 5+
Prijs
Basisprijs: € 0.5
€ 0,5
Organisatie Provincie Oost-Vlaanderen
Contact 09 376 74 74
Links
Trefwoorden Deschattenvanvlieg
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De Schatten van Vlieg in provinciaal domein Het Leen op UiTmetVlieg.be