U bent hier:

De Schatten van Vlieg in Lede: Knutzzzelen met Vlieg!

2 jaar

Dit jaar gaat Vlieg op zoek naar geurherinneringen! Geuren zetten namelijk de deur naar het verleden op een kier. Misschien is er wel een speciale geur die jou terugvoert naar een vakantie die je nooit zal vergeten, een wandeling in het bos, of een leuke ochtend bij je grootouders. Of misschien wordt jouw opa of oma wel via een geur teruggezogen naar zijn of haar jeugdjaren?
Help je Vlieg graag een handje? Haal dan vanaf 15 juni een glazen Vliegbokaal op bij de jeugddienst, in de bibliotheek, op het speelplein of in de sporthal. Vul deze bokaal met een geurherinnering en verwerk op een creatieve manier het verhaal erachter op het bijhorende etiket. Breng je geurherinnering van 1 juli tot en met 31 augustus terug binnen en laat anderen meeruiken. Wie weet wekt het bij hen ook herinneringen op!
Als beloning krijg je een leuk geschenkje van Vlieg en misschien win je wel een felbegeerde BzzzBox!

Doe je mee aan meerdere activiteiten van Vlieg in Lede deze zomer? Met onze gloednieuwe spaarkaart kan je voor een extra verrassing sparen! Neem deel aan 2 van de 4 activiteiten en win een Limited Edition Geurvlieg.
De geurvlieg is een geurhanger in de vorm van Vlieg met een heerlijk geurtje. Kinderen kunnen verschillende geuren herkennen in de hanger. Op de achterkant van de verpakking vragen we kinderen naar hun favoriete geurplekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeente Lede
Markt 1
9340 Lede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 2+
Organisatie Gemeentebestuur Lede
Contact 053/82 53 30, 053 60 68 62
Trefwoorden UiTPAS Regio Aalst, IDKBibLede
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De Schatten van Vlieg in Lede: Knutzzzelen met Vlieg! op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS