U bent hier:

De schatten van Vlieg in het STAM - zoektocht

6 jaar

Voel jij wat Vlieg voelt? Hoe voelt het om in een stad te zijn? Ontdek al voelend de geschiedenis van Gent in de verschillende zalen en vind het antwoord op de vragen in de zoektocht. Als je de juiste tips verzamelt, weet je waar Vlieg de schatkist in het STAM verstopt heeft.
Vlieg verstopt deze zomer een schatkist op minder dan 5 kilometer van jouw huis. Begeef je met je voelsprieten naar een van de 300 schatten van Vlieg en verken een prikkelend parcours met de toppen van je vingers.

Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schildersdoek... Van welk gevoel hou jij het meest? De schatkist gevonden? Dan krijg je een voelwaaier boordevol spelletjes. Vlieg maakt een rode, blauwe en gele voelwaaier en verstopt in elk een verrassend gevoel. Verzamel ze alledrie, doe mee aan minstens drie zoektochten. Kijken mag, aanraken móet!
Meer info op UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg.

Info

Waar STAM Stadsmuseum Gent
Godshuizenlaan 2
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - dinsdag van 10:00 tot 18:00
  • Donderdag - zondag van 10:00 tot 18:00
Leeftijd 6+
Prijs gratis
Organisatie STAM Stadsmuseum Gent
Contact info@stamgent.be
09 267 14 00
Links
Trefwoorden bijlokesite, de bijlokesite
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De schatten van Vlieg in het STAM - zoektocht op UiTmetVlieg.be