U bent hier:

De schatten van Vlieg in het Natuurpunt Museum: Proef jij wat ik proef!

+1 punt 5 jaar

Mmm, dat gaat smaken! Wat eet jij graag? En hou je van zoet, zout, bitter of…zuur…!? Ieder zijn smaak natuurlijk. De aasvlieg vindt de stinkende, sterk ruikende sappen van de grote stinkzwam net heel erg lekker! En de vlinder…die smaakt met zijn poten. Eet jij soms met je handen, of zelfs met je voeten…en smaakt dat dan anders?
Kom op ontdekking. Volg het smaakparcours en kom meer te weten over smaak, hoe proeven dieren en insecten en kom proeven van de natuur.
Vind je de schatkist? Dan maak je kans op smaakvolle prijzen.

Nog niet moe van al dat zoeken? Dan heb je geluk. Deze zoektocht maakt deel uit van het Vlieg door Turnhout-parcours. In de stad zitten op zeven locaties schatten van Vlieg verstopt. Vraag een stempelkaart bij je eerste zoektocht en spaar stempels door zoveel mogelijk locaties te bezoeken in Turnhout: vanaf 3 stempels word je beloond met leuke geschenkjes. Een vierde, vijfde, zesde en zevende stempel leveren elk een extra cadeautje op !

Wil je hier meer over ontdekken? Neem dan tussen 1 juli en 31 augustus deel aan een zomerse zoektocht naar de Schatten van Vlieg en verzamel drie smaakboekjes boordevol spelletjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 juli 2019 tot 12 juli 2019
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 1,20 €; kinderen: 0,00 €

€ 1,2

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 0,24

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Natuurpunt CVN
Contact museum@natuurpunt.be
014/47.29.55
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De schatten van Vlieg in het Natuurpunt Museum: Proef jij wat ik proef! op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS