U bent hier:

De Schatten van Vlieg in het MIAT in Gent

+1 punt 6 jaar

Vlieg wrijft in z’n handjes, want in het MIAT wordt hij deze zomer flink in de watten gelegd! In een museum mag je normaal geen dingen aanraken, maar wie met Vlieg mee op stap gaat, zal gretig kunnen grabbelen. Eerste stop: het land van textiel. Je kan er allerlei stofjes knuffelen en ontwerpen en gaat lekker zelf aan de slag aan het weefgetouw. Wist je trouwens dat je katoen gewoon van een tak kan plukken? Gek! Daarna neemt Vlieg je mee naar de grote drukkerij. Je ziet er hoe alles lang, lang geleden werd gedrukt en je mag ook voelen aan de letterblokjes. Voel jij wat Vlieg voelt?
Kom langs, stop je handen in de voeldoos, huppel over het blotevoetenpad en als je alle 15 opdrachten hebt afgerond, vind jij zeker de weg naar de Schat van Vlieg!

Het Gentse MIAT ligt op wandelafstand van de Vrijdagmarkt, Sint-Jacobs en station Gent-Dampoort. Voor je bezoek en de zomerzoektocht voorzie je best anderhalf uur. De zoektocht is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar, en is zeker ook boeiend voor ouders en grootouders! Tijdens de Gentse Feesten is het museum ook op woensdag uitzonderlijk geopend.

Tot straks, ergens deze zomer?

Info

Waar MIAT - Museum over Industrie, Arbeid en Textiel
Minnemeers 10
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2018 tot 31 augustus 2018
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Kinderen en jongeren tot 18 jaar: 0,00 €; Reductiehouders (zie website): 4,50 €

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Industriemuseum
Contact info@miatgent.be
09 269 42 00
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De Schatten van Vlieg in het MIAT in Gent op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS