U bent hier:

De ronde van Gert - Op weg naar de Hillegemse Lekkers

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

De Ronde van Gert omvat meerdere wandelingen op het grondgebied Groot Herzele. Deze wandeling vormt het eerste deel gespreid over de seizoenen.
We vertrekken voor deze mooie wandeling in Herzele. We passeren de ruïne van een echte waterburcht, en stappen via kouterwegen verder richting Hillegem. De inwoners van Hillegem werden vroeger ‘Lekkers’ genoemd.
Iets verderop in Cotthem worden we verwacht in een gezellige en authentieke brasserie voor een drink. Je kan er proeven van de Herzeelse bieren!
Nadien wandelen we richting Borsbeke langsheen landelijke wegen en vergezichten om enkele kilometers verder tevreden terug te keren in het centrum van Herzele. Wandelen met Gert is wandelen op een rustig tempo en in een gemoedelijke, sociale sfeer.

Inschrijven op voorhand via onderstaande website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Het Schepenhuis
Markt 1
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 17 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 12,00 €
€ 12,0
Reservaties
Contact sportievesingles@hotmail.com