U bent hier:

De Patrick

Film Drama

Patrick (Kevin Janssens) woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. Hoe langer hoe meer wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf.
De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent. Patrick (Kevin Janssens) woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf.

Naast Kevin Janssens bestaat de Belgisch-Nederlandse cast uit o.m. Ariane van Vliet, Josse De Pauw, Katelijne Damen, Jan Bijvoet, Bouli Lanners, Janne Desmet, Tine Van den Wyngaert, Frank Vercruyssen, Jean-Benoît Ugeux, Hannah Hoekstra, Louis van der Waal, Pierre Bokma en Peter Gorissen. Ook Jemaine Clement, de Nieuw-Zeelandse acteur bekend van de comedy-reeks Flights of the Concords, speelt een bijrol. Tim Mielants schreef het scenario voor De Patrick samen met Benjamin Sprengers. Frank van den Eeden stond achter de camera.

Regie: Tim Mielants / Met: Kevin Janssens, Ariane van Vliet, Josse De Pauw, Katelijne Damen, Jan Bijvoet, Bouli Lanners, Janne Desmet, Tine Van den Wyngaert, Frank Vercruyssen, Jean-Benoît Ugeux, Hannah Hoekstra, Louis van der Waal, Pierre Bokma en Peter Gorissen / België, 2019 / 1u30'

 

Audiodescriptie beschikbaar via Earcatch 
 

Info

Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 22 oktober 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 6,00; Abo extra: € 6,00; -21/dagstudent: € 6,00; Basisprijs: € 7,00
€ 6,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!