U bent hier:

De paashazen challenge - actief en creatief yoga vakantiekamp Pasen week 2

Sportactiviteit Omnisport en andere

Pasen, de tijd van chocolade, de paashaas, veel eieren, jonge dieren, bloesem aan de bomen en nog meer waar we van kunnen dromen.
Dit jaar introduceren we dagthema’s zodat iedereen ook kan aansluiten voor enkele dagen en kan proeven van onze werkwijze. De terugkerende dagelijkse activiteiten zijn de actieve yogahoudingen en ontspannende en rustgevende kindermassage, yogaspel en meditatie (2 uur per dag) en rustmomenten waarin vrij spel en gezelligheid voor en door de deelnemers wordt gemaakt. De overige invulling staat hieronder.
Op maandag maken we kennis met het paashazendomein. We leven ons in als echte paashazen en worden direct ingezet als hulppaashaas. Leren eieren schilderen op een speciale manier, maken paasmanden en werken aan onze soepelheid, kracht en conditie met yoga.
Dinsdag staat in het teken van chocolade. Kunnen paashazen zelf chocolade eieren maken of hoe doen ze dat toch. Wij maken onze eigen chocoladefabriek en proberen iets over te laten om rond te delen, maar of dat dat gaat lukken….. We zullen ook een sportieve yoga wandeling maken om de chocoladebuikjes te trainen.
Woensdag gaan we op zoek naar paashazen en hun vrienden in de natuur met een heuse vossenjacht. Ook is er een creatieve workshop met natuurelementen. En hopelijk is er een beetje chocolade over van de vorige dag om voor te proeven!
Donderdag paaskook- en bakdag. De paashazen houden het namelijk niet enkel bij chocolade. In Nederland en België zijn de paashazen alle lange tijd actief in het uitdelen van paaskoeken en maken ze diverse gerechten met eieren. Wij paasbakkers helpen een handje mee. We gaan ook de paashaashinkstapsprong leren en andere buitenspelletjes die paashazen graag spelen.
Vrijdag, blijdag. Ei ei ei en ik ben zo blij, met muziek en rijm en nog meer woordenbrei. We leren tekenen en zingen, rijmen en nog meer andere dingen. We maken kunst om iedereen blij te maken en weten zeker dat het je ook zal smaken! We gebruiken kleuren en creatieve materialen, en leren de creatieve paashaas uit ons te halen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dit kan jij wel!
Diagorasstraat 9
8510 Marke (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 april 2019 tot 19 april 2019
Prijs
Basistarief: 150,00 €; 1 dag: 35,00 €; 2 dagen: 70,00 €; 3 dagen: 105,00 €; 4 dagen: 140,00 €
€ 150,0
Organisatie vzw Dit kan jij wel!
Contact daphne@ditkanjijwel.be
0484739007
Links
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De paashazen challenge - actief en creatief yoga vakantiekamp Pasen week 2 op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS