U bent hier:

De Nacht met André Hazes

Op vrijdag 18 juni 2021 kan je op het Turnhoutse Warandeplein terecht voor de eerste editie van 'De Nacht' met blikvanger André Hazes en zijn liveband. De hitsingle ‘Leef’, zijn albums, een docusoap op TV én het repertoire van zijn vader maken dat hij ook bij ons enorm populair is. In 2021 speelt hij maar een beperkt aantal concerten waarvan één avond exclusief in de groene omgeving van het Warandeplein te Turnhout ! Ook Party Criminals, Zanger Andy, Martino Kluitmans, dj en presentator Kurt Frederickx zorgen voor extra sfeer. Boek snel jouw tickets, want de plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Warandeplein
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 29,00 €; 2de wave: 35,00 €; Vip-tickets: 90,00 €
€ 29,0
Organisatie VZW De Nacht & Willy Van Geirt
Trefwoorden André Hazes, De Nacht van de gasthuisstraat, Turnhout, Willy Van Geirt, Party Criminals, Kurt Frederickx, Leef, Dj, presentaties, smartlappen, zij gelooft in mij, UitInTurnhout