U bent hier:

De Mensen Maken de Stad. Een fototentoonstelling in openlucht

Tentoonstelling Samenleving

Meer dan twee jaar lang verzamelde ‘De Mensen Maken de Stad’ verhalen over Mechelen en haar inwoners. Als kers op de taart sluiten we het project dit najaar af met een prachtige fototentoonstelling.
Op maar liefst 16 locaties in en rond Mechelen (centrum, wijken en dorpen, Vrijbroekpark) vind je even veel levensgrote portretten van Mechelaars. Bij elke foto hoort uiteraard een persoonlijk verhaal.

Trek je wandelschoenen aan of volg de georganiseerde fietstocht en ga de foto's ter plekke bewonderen en lees de verhalen die erbij horen.

Surf naar demensenmakendestad.be voor een overzicht van alle locaties en verhalen. Je kan de verhalen apart online lezen op demensenmakendestad of in de online brochure.

De papieren brochure kan je opvragen aan het onthaal van het Huis van de Mechelaar, het Sociaal Huis en bij UiT in Mechelen, bij de verschillende dienstencentra en dorpshuizen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Verschillende locaties in en rond Mechelen
Verschillende locaties in en rond Mechelen
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stad Mechelen
Contact demensenmakendestad@mechelen.be
Trefwoorden cultuurenmarkten, sportenbeweging, bevestigd2021