U bent hier:

De Kwetsbaarheid van Amor

Lieve Bauwens stelt haar aquarelwerken tentoon tijdens het Valentijn weekend en de voorstelling van het boek “De kwetsbaarheid van Amor”

Lieve Bauwens goed gekend als jarenlange medewerkster van de dienst toerisme en feestelijkheden in Geraardsbergen, is na haar vervroegd pensioen zich verder gaan toeleggen met het creëren van aquarellen.
Op aanvraag de auteur Wies Borre heeft Lieve de mogelijkheden gekregen om mee te kunnen werken aan de dichtbundel “De Kwetsbaarheid van Amor”.
De voorstelling van de aquarellen en het boek heeft plaats in het Koetsenhuis in samenwerking met CC De Abdij op:
Vrijdag 15 februari 20.00 uur.
De tentoonstelling loopt nog verder zaterdag 16 en zondag 17 februari van 14.00 tot 17.00 uur.
Tijdens een avondvullend programma kan u er genieten van zang, voordracht en muziek. Volgens de auteur heeft niets de mens ooit meer beroerd of meer gekwetst, hem meer schade of vreugde gebracht dan dat ongrijpbare sentiment van de liefde dat op ieder van ons zo sterk inwerkt. Valentijn en haar muze zullen die avond door de stad waden. Marijn Devalck en Anne Gies declameren er gedichten die emoties opwekken. Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door het Vocaal Ensemble van de Kunstacademie van Geraardsbergen, samen met de gitarist Raoul De Brandt.
Na de openingsceremonie kun je binnenwandelen in de tentoonstelling van de in het boek gepubliceerde aquarellen van Lieve Bauwens waarbij u kunt genieten van een heerlijk glaasje bubbels. Tijdens de vernissage kan je ook kennismaken met de protagonisten van de avond. Zij zullen er dichtbundels signeren en uitleg geven bij de aquarellen.
Na het Valentijn weekend worden de aquarelwerken van Lieve Bauwens geëxposeerd in de bibliotheek van Geraardsbergen in de maanden maart en april 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Koetshuis
Abdijstraat 10
9500 Geraardsbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 februari 2019 tot 17 februari 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis