U bent hier:

De KrisKrasRoute - Een keitoffe QR-Zoektocht in de omgeving van Gistel!

10 jaar

Speciaal voor families met kids tussen 10 en 14 jaar is er nu de KRISKRASROUTE. Je kunt kiezen tussen een route van ongeveer 30 km of een kortere versie van zo'n 20 km. Het parcours is uitgetekend op het fietsnetwerk van het Brugse Ommeland. Het volstaat om de bordjes met de opgegeven knooppunten te volgen. Starten en eindigen doe je best op de parking van de abdij Ten Putte. Op de lange tocht wachten je tien vragen, op de korte tocht acht. Op elk van deze plaatsen scan je een QR-code in. Vervolgens kun je een leuk filmpje met Kris & Kras bekijken. Aan het eind volgt telkens een vraag die een getal als antwoord heeft. Met al deze getallen kun je ten slotte één getal vormen.
Stuur je antwoord samen met een selfie genomen tijdens jouw KrisKrastocht door naar toerisme@gistel.be. Misschien win je wel een geschenkje, aangeboden door het stadsbestuur.
Tijdens deze zoektocht ontdek e niet alleen talrijke mooie stukjes natuur maar ook een aantal pareltjes van het lokale erfgoed. en niet onbelangrijk: op de route is er zeker gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje.
Info op https://www.gistel.be/nieuwsdetail.aspx?id=823

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Abdij Ten Putte
Abdijstraat 84
8470 Gistel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 6:00 tot 11:59
Leeftijd 10+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stadbestuur Gistel
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De KrisKrasRoute - Een keitoffe QR-Zoektocht in de omgeving van Gistel! op UiTmetVlieg.be