U bent hier:

De kracht van intuïtief en transformatief schilderen

Cursus of workshop Persoon en relaties

We nemen ruimte en tijd om stil te staan en aan te komen d.m.v. een aantal eenvoudige oefeningen en lichaamswerk. We verbinden ons met onszelf en onze eigen hartenklop. Vanuit deze verstilling maak je contact met een vraag of thema dat voor jou aan de orde is en zet je een intentie neer van waaruit je wil gaan schilderen.
Je krijgt een beknopt kader en enkele handvatten aangereikt, geïllustreerd met enkele persoonlijke én praktijkvoorbeelden. Maar laat het vooral een dag voor en dichtbij jezelf zijn met alle ruimte om te exploreren.

Bij intuïtief schilderen laat je alle denken en oordelen los. Je begint te schilderen vanuit een spontane impuls. Je kiest op gevoel enkele kleuren uit en volgt dan de beweging van je handen. Intuïtief schilderen is niet resultaat gericht – het kan daarom nooit ‘fout’ gaan. Intuïtief schilderen brengt je in diepe ontspanning. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen, je bewustzijn te verruimen en het ondersteunt je in je creatief (transformatie)proces.

Tijdens het schilderen is het belangrijk dat elkeen in de eigen energie kan blijven, in zijn/haar eigen proces. Na afloop is er ruimte om ervaringen te delen en te integreren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Educatieve Academie vzw
Patriottenstraat 35
2600 Berchem (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 10 oktober 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basisprijs: € 80
€ 80,0
Organisatie Educatieve Academie
Links