U bent hier:

de KOE: 'Achter/Af'

+1 punt

‘ACHTER/AF’ is een avond vol herinneringen en hernemingen, vol confessies en conferences, vol oude liefdes, liederen, plannen en oud zeer. Met daar doorheen het steeds omslachtiger relaas van wat we al die jaren eigenlijk bedoelden.
Mogen we al terugkijken, of is het nog te vroeg? Mogen we ons al een beetje met onszelf verzoenen? En is het eigenlijk wel zo’n goed idee om achterom te kijken? Kan dat eigenlijk wel: tegelijk achteromkijken en vooruitgaan? Hebben we liever een fantasie over wat zal komen, dan een herinnering aan hoe het was? In ‘ACHTER/AF’ kijken we niet alleen terug op onszelf, maar ook op het terugkijken zelf.
‘ACHTER/AF’ is de voorstelling na de voorstelling. Een voorstelling die niet is gespeeld, maar is beschreven. In een boek. Het Koeboek. Een boek over 30 jaar de KOE. Een boek dat we wilden schrijven om het erover te kunnen hebben, over het maken van een boek. Een herinneringsboek. Omdat het maken van het boek over het maken van toneel gaat. Dat boek hadden we nodig om er een voorstelling rond te kunnen maken. Een boekvoorstelling dus. Maar dan in een nagesprek.
‘ACHTER/AF’ is een permanente toegift. In ‘ACHTER/AF’ geven we alleen maar toe.

Van en met: Natali Broods, Peter Van den Eede en Willem de Wolf
Decor, licht en geluid: Bram De Vreese, Shane Van Laer
Muziek: Ramses Van den Eede
Tekstbijdrage: Rebekka de Wit
Stagiair techniek: Kaena Bervoets
Met dank aan: Wannes Gyselinck, Matthias de Koning
Productie: de KOE
Met de steun van: de Vlaamse Overheid.
Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid met de hulp van Gallop Tax Shelter.
Kaarten: € 14 - € 13 met reductie - € 11 -26 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC De Steiger Menen
Waalvest 1
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 14,00 €

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,8

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Steiger Menen
Contact info@ccdesteiger.be
056 51 58 91

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS