U bent hier:

De Kleine Prins - Theater Malpertuis

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater


Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en zijn gevecht met de zaadjes van de apenbroodboom.
 
Het sprookje van De Kleine Prins is een klassieker uit de wereldliteratuur. Maar eigenlijk is het niet echt een kinderboek. Naar het einde toe raken de dialogen van de prins met zowel de vos als de slang doordrongen van weemoed en levenswijsheid. Een zekere tristesse neemt het over van de onschuld. Welke persoonlijke en maatschappelijke ondertoon of achtergrond schuilt hierin?
 
> Vanaf 16 jaar
 
  
de kleine prins versie april 2020 from Theater Malpertuis on Vimeo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar MaZ
Magdalenastraat 27
8200 Sint-Andries

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; Basistarief Rang 2: 14,00 €; Basistarief Rang 3: 10,00 €; Jongerentarief (t.e.m. 25 jaar) Rang 1: 8,00 €; Jongerentarief (t.e.m. 25 jaar) Rang 2: 7,00 €; Jongerentarief (t.e.m. 25 jaar) Rang 3: 5,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Brugge
Trefwoorden bruggeleest