24 juni

De juiste opleiding en het juiste werk voor vluchtelingen en nieuwkomers

Waar?

In uw eigen kot

In je eigen huis
1000 Brussel

Wanneer?

tot

Prijs

Basistarief: Gratis

Over deze activiteit

Wil jij de nieuwkomer op weg helpen bij het vinden van de juiste job of de juiste opleiding? We bieden je een model aan om de talenten en competenties van de nieuwkomer in kaart te brengen, via het stellen van de juiste vragen. Daarnaast geven we een overzicht van de tewerkstellingsmaatregelen die kunnen helpen bij het vinden van een job. Je krijgt ook zicht op de belangrijke spelers op de arbeidsmarkt.
We vertrekken vanuit enkele verhalen van (ooit) nieuwkomers. Wat heeft er bij hen voor gezorgd dat ze werk vonden? Dat ze doorzetten in hun zoektocht? Welke hindernissen hebben ze ervaren? Wat en wie hielp hen om die te overwinnen?
Als deze activiteit volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst. Misschien krijg je de plaats van iemand die annuleert. En als we later deze activiteit nog eens opnieuw organiseren, dan verwittigen we jou daarover.
Ben je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen, annuleer dan alstublieft. Dan krijgt iemand anders jouw plaats. Mail naar info@avansa-wd.be

In samenwerking met Agentschap Integratie en Inburgering, Avansa (Vormingplus) Waas-en-Dender vzw, Avansa regio Gent, Avansa Vlaamse Ardennen-Dender, Gastvrij Netwerk - Vluchtelingenwerk Vlaanderen, IN-Gent

Begeleiders: Caroline Mathys, Rony Holvoet, Züleyha Kolcu

In de kijker

7 musea met een terras

Verder lezen 

7 vrolijke lentewandelingen

Verder lezen