U bent hier:

De Jaren Van Verstand

Theatervoorstelling Humor en comedy

Met zijn sublieme gedachtesprongen kan Thomas Smith verschillende generaties op het puntje van hun stoel krijgen. Hij koppelt sociale en spirituele beschouwingen vlotjes aan alledaagse gebeurtenissen en observaties, met de nodige hilariteit tot gevolg.
In 'De Jaren Van Verstand' komt Thomas Smith niemand levenslessen dicteren. Hij neemt alledaagse zaken op de korrel, waar we vanzelf lessen uit trekken. Deze stand-upper van Engelse origine stelt hersenkronkels en gedragingen in vraag, met de nodige hilariteit tot gevolg. Voor zichzelf heeft hij onderzocht wat de bouwstenen zijn van zijn verstand en zijn persoonlijkheid. Hij ontdekte ook dat er een aapje in zijn hoofd zit. Een aapje dat dikwijls vanuit angst handelt en dromen in de weg staat. Willen we tot de jaren van verstand komen, dan is de opdracht simpel: laat dat aapje niet de baas zijn.

 


"Smith geeft de indruk dat hij de hele voorstelling improviseert. Dat laatste is alleen de grootste comedians gegeven. In die categorie doet Thomas Smith ons nog het meest denken aan de Engelse superster Eddie Izzard: even grappig, even expressief, even goed geïnformeerd en even diepgravend. Wereldniveau, kortom." (***** De Standaard)

 

Info

Links
Waar theaterzaal de borre
Speelpleinstraat 10
3360 Bierbeek
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 16 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 17,00
€ 17,0
Organisatie CC De Borre
Trefwoorden websitebierbeek, humor