U bent hier:

De Improfeten | Improvisatie

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Geen script, geen voorbereiding, geen afspraken! Theater waar alles wordt gecreëerd op het moment zelf: personages, dialogen, decor, actie, emotie, muziek en verhaal! Elke show wordt gebaseerd op suggesties uit het publiek, zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen. Alsof dat nog niet straf genoeg is, wordt ook de muziek ter plekke bedacht. Hilarisch en ontroerend, fascinerend en onvergetelijk!
En dat is op eigen risico, zowel voor het publiek, als voor de acteurs. En tevens dwingt het de acteurs om te vertrouwen op hun oerinstincten, om zich zonder censuur en zonder voorbereiding in te leven in personages, situaties en zich op het moment ontwikkelende verhaallijnen. Een volwaardige, avondvullende theatervoorstelling, waar je zelf beslist wat je wil zien en de acteurs niet weten wat ze die avond zullen spelen tot op het moment dat je het hen vertelt.

De Improfeten zijn Christophe Stienlet, Tom Saeys, Jan Buermans, Michael Taeymans, Jo Hens en een verrassingsgastacteur.

Spel: De Improfeten (+ verrassingsgast)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theater M
Oude brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 16,00 €; 60+: 14,00 €; 26-: 12,00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: € 3,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Theater M
Contact info@theaterM.be
070 22 28 00
Trefwoorden wijk__centrum

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS