U bent hier:

De grote opening / collaboration avec le Centre de Jeunesse De Branding

Tentoonstelling Fotografie

Twee Jetse instellingen besluiten hun krachten te bundelen en deel te nemen aan de verspreiding van hedendaagse kunst in de stad. Zo kiest het Jeugdhuis De Branding voor een samenwerking met het Atelier 34zero Muzeum om hedendaagse kunst te promoten in het kader van de 3% constructie van het nieuwe gebouw. Het Atelier 34zero Muzeum-team heeft een houten structuur ontworpen voor de gevel van het Jeugdhuis De Branding die zal worden gebruikt om elke drie maanden een nieuw kunstspandoek te verwelkomen. Dit idee echoot het stedelijk artistico-sociologische project van het kunstencentrum, "Reclame voor een kunstwerk".
Dit participatieve werk werd bedacht en uitgevoerd door de jongeren van Jeugdhuis De Branding. Atelier 34zero Muzeum verleent daarbij intellectuele ondersteuning en deelt zijn ervaring in de promotie van hedendaagse kunst. Het project "Reclame voor een kunstwerk" begint op de symbolische datum 11 juli (het Feest van de Vlaamse Gemeenschap) om 13u met een publieke opening op het Kardinaal Mercierplein, 1090 Jette en een vernissage aangeboden door Jeugdhuis De Branding en Atelier 34zero Muzeum.

Het eerste spandoek, getiteld « A chacun son trône », 2009 is ondertekend door de Belgische kunstenaar, Jean-Pierre Bredo.

Info

Waar Jeugdhuis De Branding
Kardinaal Mercierplein 25
1090 Jette

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 11 juli 2018
Prijs gratis
Organisatie Atelier 34zero Muzeum
Contact info@atelier34zero.be
02-428.33.06
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier