U bent hier:

De Grote Griezeltelling

Doe jij ook mee aan de Grote Griezeltelling?
Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen organiseren voor de eerste keer de Grote Griezeltelling om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen.

Wij rekenen op jullie hulp om van 24 oktober t.e.m. 11 november alle griezels in jullie gemeente of stad in kaart te brengen. Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je tegenkomt op jouw griezelwandeling.

De kleurplaten kan je inkleuren en aan je deur of venster hangen. Andere gezinnen kunnen deze kleurplaat zoeken tijdens hun wandeling en deze griezel aanduiden op de Griezelkaart.

Door een leuke foto van je griezelwandeling te posten op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of een foto in te sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be, maak je kans op één van de tien sportpakketten t.w.v. 100 euro. De winnaars worden op vrijdag 13 november gekozen uit alle inzendingen.

Download via de link hieronder jouw griezelkaart en/of kleurplaten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Alle Vlaamse gemeenten en steden
Alle Vlaamse gemeenten en steden
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 oktober 2020 tot 11 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be
Trefwoorden sport, gezin, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over De Grote Griezeltelling op UiTmetVlieg.be