U bent hier:

De gevolgen van corona op kinderen en jongeren in Lokeren ONLINE

Lessenreeks Samenleving

De Lokerse Jeugdraad nam bij meer dan 2000 kinderen en jongeren een enquête af over de impact van corona op hun leven en welzijn. In deze online activiteit licht Nele Casneuf (voorzitster jeugdraad) de resultaten toe. Verder gaat ze in gesprek met een aantal jongeren, met de Lokerse Schepen voor Jeugd Marjoleine de Ridder en met Ilse Wauters (Centrum Geestelijke Gezondheidszorg). Ilse staat stil bij wat je als ouder van jongeren en tieners kan doen om ze doorheen de coronacrisis te loodsen. Tot slot zal Leen Van Eetvelde de concrete acties die de Lokerse Jeugddienst onderneemt toelichten. Naast de video-interviews zijn Nele, Ilse en Leen aanwezig in onze studio om op je vragen te antwoorden.
Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen.
Via deze link krijg je toegang tot de sessie: https://us02web.zoom.us/j/81866144856 Meeting ID: 818 6614 4856
Goed om te weten: Je bent welkom vanaf 19u45. We starten stipt om 20u00. Zorg voor een stabiele WiFi-verbinding of gebruik een internetkabel. Installeer jezelf op een rustige plaats, zodat je ongestoord kan volgen. Ondervind je technische problemen? Mail naar liza.vervaet@vormingplus.be
In samenwerking met CC Lokeren - Kerkplein, GROS Lokeren, Jeugdraad Lokeren, Masereelfonds Lokeren

Begeleiders: Koen Van de Merckt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Online activiteit
Bij jou thuis 1
9160 Lokeren
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 26 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Vormingplus Waas-en-Dender
Contact waas-en-dender@vormingplus.be
03 775 44 84
Trefwoorden Coronavirus, Jongeren, Kinderen, erkend SCVW