U bent hier:

De genezing van de krekel

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Op een dag voelt de immer vrolijke krekel iets vreemds in zijn hoofd, een zwaar en somber gevoel dat niet meer wil wijken. Het hele dierenbos reageert nu eens met ongeloof, dan met onbegrip. De krekel zakt diep weg in isolement en treurigheid. Het somber gevoel houdt al zijn plannen tegen. Tot hij op een dag, even plots als onverwacht, toch geneest.
'De genezing van de krekel' is wellicht het meest ontroerende en mooiste verhaal dat ooit over depressies werd geschreven. Toon Tellegen werd ervoor bekroond met De Gouden Uil in 2000. Het is een empathisch en hoopvol verhaal dat inspirerend werkt voor al wie ooit met depressie geconfronteerd is of wordt. Peter en Ans Lambert vertellen het met lijf en leden. Muzikaal atmosfericus Kim Mees doet het met Afrikaanse en Aziatische natuurinstrumenten. Samen met de eekhoorn hebben zij het aan elkaar beloofd: de krekel zal genezen! Een aanrader voor personen die zelf of in hun omgeving te maken krijgen met depressie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CM-campus
Korte Begijnenstraat 22
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 25 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Samana provincie Antwerpen
Contact rmt@samana.be
014 40 35 01
Trefwoorden theater, depressie, Activiteit voor mensen met fysieke beperking of chronische ziekte, aanbod voor mantelzorgers