U bent hier:

De Energie Compagnie: burnout café

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Ben je in (deze) drukke tijden op zoek naar een oase van rust, een plek en een moment waarin je niet hoeft te presteren maar waar ‘zijn’ alleen genoeg is?
De Energie Compagnie organiseert in 2020 een aantal ‘burn-out cafés’. Vanaf maart tot de zomer ben je elke maand welkom op een donderdagvoormiddag, om te babbelen, om kennis met elkaar te maken en het te hebben over alles dat ons leven zo drukt maakt én vooral, of dat niet anders kan?
Iedere maand behandelen we een thema dat te maken heeft met energie. Dat doen we door ervaringen te delen, voorlichting te geven en te oefenen, op een manier waar jij behoefte aan hebt.
Op 5 maart is het thema ‘denken’. Sta je wel eens stil bij wat je allemaal denkt, of word je meegezogen in de maalstroom? Hoe moe word je van het plannen en piekeren en dat het vaak niet helpt? We kijken ook hoe mindfulness, het trainen van je aandacht, je hierbij kan ondersteunen.

Volgende data:
2 april : Lichaam en voeding
7 mei : Gedrag
4 juni : Identiteit

Kostprijs: €15 per sessie.
15 % korting indien je inschrijft voor de hele reeks, dan wordt het €50.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Groepspraktijk Coranima
Merkenstraat 2
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 15,00 €; Hele reeks: 50,00 €
€ 15,0
Organisatie Groepspraktijk voor integratieve gezondheid Coranima
Trefwoorden burnout, burn-out, energie, vermoeidheid, cvs, Fibromyalgie, moe, mindfulness, piekeren, stress, tongeren, anti-burnout, praatcafé, limburg, coranima