U bent hier:

De Drankduivel

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Twee jaar geleden onderschreven Kalmthout, Essen en Wuustwezel, een visietekst over verslavingspreventie rond alcohol en andere drugs. Zij verklaarden hierbij actief in te zetten op preventie inzake alcoholgebruik naar jongeren toe.
Als leraar en acteur, maar ook als papa van een tiener houdt Essenaar Christophe Francken met een educatieve, autobiografische theatermonoloog ‘De Drankduivel’ de vinger aan de pols. ‘De Drankduivel’ geeft alcoholisme een gezicht en toont dat ook de mensen die moeten samenleven met een drankzuchtige lijden onder deze ziekte. Tevens wordt de problematiek rond alcohol in het verkeer en vluchtmisdrijven aangeraakt. Ondanks deze zwaarwichtige thema’s wordt de interactieve voorstelling gekruid met de nodige dosis humor, muziek en projecties. Na de voorstelling kunnen de ervaringsdragers van Project Jongeren (ex-drankzuchtigen en familieleden van drankzuchtigen) nog duiding geven.

Met tal van voorstellingen verspreid over gans Vlaanderen is het fijn Christophe voor de 200ste voorstelling uit te nodigen in Kalmthout, vlakbij zijn thuisbasis Essen.

De voorstelling geniet de steun van Rondpunt vzw (uw bondgenoot bij een verkeersongeval) en het VSV (Vlaamse Stichting voor Verkeerskunde).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OKA-Centrum
Kapellensteenweg 234
2920 Kalmthout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Gemeentebestuur Kalmthout
Contact cultuur@kalmthout.be
03 620 22 66