U bent hier:

DE DOMIJNEN presenteert

+1 punt

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Opening expo: zondag 24 november 2019 om 17 uur
CC Maasmechelen en het Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen te Sittard (voorheen Het Domein) realiseerden in 2012 het succesvolle tentoonstellingsproject GARTENCITY in het kader van Manifesta 9. Maasmechelen en Sittard hebben als grensgemeenten opvallende en interessante
gelijkenissen. Beide gemeenten hebben een industrieel verleden, liggen in de periferie van hun land maar centraal in de Euregio, en kennen elk een interessante culturele dynamiek. In vogelvlucht liggen CC Maasmechelen en het Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen te Sittard ook maar 18 kilometer van elkaar.
Hoog tijd om een virtuele brug te slaan en op regelmatige basis een selectie uit de gerenommeerde internationale kunstcollectie van De Domijnen te presenteren.
Met een frisse blik gaan curatoren Herman Maes en Marc Milissen een boeiende selectie maken uit het ruime kunstdepot van het museum. De precieze invalshoek en keuzes worden later via de website van CC Maasmechelen bekendgemaakt.
Beeld: Museum De Domijnen, recente aanwinsten 2018 - foto: Gert-Jan van Rooij
Expoperiode: zondag 24 november 2019 t.e.m. 10 januari 2020
Openingsdagen en -uren: ma t/m vr: van 10 tot 12
uur en van 13 tot 20 uur, za: van 10 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur (gesloten op zondagen en van 21 december 2019 t.e.m. 1 januari 2020)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Maasmechelen
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS