U bent hier:

De brievenbus als venstertje op het leven POST #2 – BRIEVEN VAN…

Het is donker, koud en we kunnen nergens naartoe. De wereld wordt soms een beetje te klein om goed te zijn. Wat als de brievenbus een venster wordt op het leven?
Post krijgen, de spanning om de enveloppe open te scheuren en de woorden te lezen die iemand speciaal voor jou neer schreef. Een heel bijzonder iemand (we verklappen nog niet meteen wie) kruipt voor jou in de huid van een bekend personage uit de literatuur of de theater- of televisiewereld. Altijd al post willen ontvangen van Hamlet? Benieuwd of Peter Pan last heeft van een lockdown op Neverland? Nieuwsgierig hoe het met de bewoners van Bevergem gaat?

Dan hebben we goed nieuws. In een aantal brieven lees je het wel en wee, de bedenkingen, fantasieën en geheimen van een beroemd personage.

Onze mysterieuze schrijver staat te popelen om zijn brieven op de bus te doen. En wie weet onthult die wel zijn ware identiteit…

Dat wordt reikhalzend uitkijken naar de postbode!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Organisatie Cultuurcentrum De Spil
Contact 051265700