U bent hier:

De Bonanzas

+1 punt

Concert Amusementsmuziek

I.s.m. Ouderenadviesraad Ninove
Nadat De Bonanzas u al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixties hits voorschotelden, gaan ze dit seizoen weer een stapje verder met The wonder years. Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met u nog wat dieper door de onuitputtelijke sixties cataloog.


De grootste hits uit de sixties ademen nog steeds door via commercials, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat overal waar muziek en emotie elkaar ontmoeten. De Bonanzas gingen voor u op zoek naar die geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer was dan The Beatles en The Stones.


Met hun frisse en veelzijdige selectie van nummers zorgen de heren Bonanzas dat u deze geweldige periode opnieuw kan beleven. Al de belangrijke muzikale stromingen komen aan bod. U zal voelen, horen en zien wat er allemaal leefde in eigen land en ver daarbuiten. De aftrap wordt gegeven in eigen land op de tonen van André Brasseur en The Cousins om daarna het kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk waar ze aandacht besteden aan ‘The British Invasion’ en de bijhorende subculturen in de muziek. Met onder meer Mersybeat- en Modbands als Freddy and the Dreamers of The Small Faces waant u zich in het Londen van de jaren 60. Ook het Amerikaanse antwoord op deze Britse invasie via nummers van The Byrds en The Monkees ontbreken niet.


Het mag ook wat ingetogener met countrypareltjes en protestsongs van o.a. CSN&Y en Barry McGuire.


Kortom, met de nodige dosis humor, hoge dansbaarheidsfactor en overtuiging laten De Bonanzas u opnieuw wegdromen naar wonderlijke sferen.


De Bonanzas willen u graag een avond verwonderen!


 

Info

Waar CC De Plomblom
Graanmarkt 12
9400 Ninove
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 14,00; Reductie: € 13,00; + 55 jaar: € 7,00; Vriendenpas: € 11,20

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Plomblom Ninove
Links
Trefwoorden Uitpas regio aalst

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS