U bent hier:

De Bonanzas - Old-time favourites

De ziel van de sixties heeft het wisselen van het decennium vlotjes overleefd. De vernieuwende en frisse wind die in de jaren 60 door de popmuziek waaide, horen we nu nog steeds als een zachte bries in onze hedendaagse muziek.
De Bonanzas zijn voor het samenstellen van het repertoire voor hun nieuwe show ‘Old-time favourites’ niet meer op zoek gegaan naar de letter, maar naar de geest van de sixties. The Kinks, The Stones, The Hollies en vele andere bands scoorden hun grootste hits misschien wel net ná de sixties, maar toch blijven deze nummers op-en-top hetzelfde gevoel uitstralen.

Soloartiesten als Roy Orbison, Bob Dylan en George Harrison bouwen voort op het succes dat in de sixties begon. Om nog maar te zwijgen van welke pareltjes er verschenen wanneer deze heren samen songs schreven met hun gelegenheidsgroep The Traveling Wilburys. Sixties-icoon Paul McCartney schreef dan weer een prachtig nummer voor de gebroeders Everly: ‘On the wings of a nightingale’ uit 1984.

U krijgt een dynamische, nostalgische en sfeervolle show met uiteenlopende golden oldies waaronder een vleugje country, de Elvis uit Las Vegas, het psychedelische van The Doors en zelfs een ode aan een van de beste songschrijvers aller tijden: Albert ‘I’m a train’ Hammond.

De Bonanzas vertolken al deze evergreens met de juiste passie en energie. U krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het als vanouds weer herkenbaar klinken.

Thomas Keersmaekers: leadzang | Dirk Roefs: elektrische gitaar en backing vocals | Steven van Gool: basgitaar en backing vocals | Hans Claes: keyboard en backing vocals | Bert Rommes: drum en backing vocals

www.debonanzas.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurhuis De Zeepziederij
Malta 11
3960 Bree

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 23 oktober 2020
Prijs
Basistarief: 7,00 €; Kassa: 11,00 €; Student: 6,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie CULTUURHUIS DE ZEEPZIEDERIJ
Trefwoorden bevestigd2020