U bent hier:

De beurs, uw grootste vriend of uw grootste vijand? (VOLZET)

Lezing of congres Samenleving

De beurs, uw grootste vriend of uw grootste vijand:
Beter beleggen voor een beter leven
HET EVENEMENT IS VOLZET

Met Jan Longeval, auteur van de bestseller ‘God dobbelt niet op de beurs'

In tijden van extreem lage rente en met het vooruitzicht van de vergrijzing, is goed beleggen meer dan ooit noodzakelijk om je levensstandaard op peil te houden. Maar de meeste beleggers kijken aan tegen dramatisch slechte beleggingsprestaties omdat ze de wetten en de regels van de beurs niet kennen. Jan Longeval legt deze wetten en regels bloot.

Jan Longeval is tegelijk een heerlijke verteller en een van ’s lands grootste onafhankelijke experts op het vlak van beurs en beleggen. Hij doceert portefeuillebeheer aan de Vlerick Business School. In de jaren tachtig stond hij mee aan de wieg van het professioneel vermogensbeheer in België en hij was de eerste in Europa om behavioral finance toe te passen op de beurs. Begin dit jaar kwam zijn eerste boek ‘God dobbelt niet op de beurs’ uit. Het boek werd meteen onthaald als de beleggingsbijbel, onmisbaar om de talrijke beleggingsvalkuilen te vermijden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultureel Centrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,77 €
€ 5,77
Reservaties
Organisatie InvestMasters
Contact InvestMasters@telenet.be
Links
Trefwoorden beurs, beleggen, Aandelen, lezing, Vlaamse Federatie van Beleggers, belegger, financiële educatie, FINANCIEEL, sparen, economie, rente, vermogen, Beleggingsportefeuille, boek