U bent hier:

De berg die eigenlijk geen berg is - Project C.

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Op een dag gooide Alexander al zijn spullen op een hoop en ging hij op de top van een berg wonen. Nooit komt hij eens naar beneden. Waarom zou hij ook? Alles wat zijn hartje verlangt, heeft hij. Tot er plots twee meisjes aan zijn berg verschijnen … Met vallen en opstaan, vol emotie, dansend en spelend het geluk opzoeken. 'De berg die eigenlijk geen berg is' is een theatrale dansvoorstelling waarbij twee dansers en een acteur ‘gelukkig zijn’ onderzoeken. Door de taal van dans en theater wordt het publiek actief betrokken. Ze kunnen antwoorden vinden op wat geluk is.
Om 16uur kan je ook meedoen (zowel voor het kind als de ouder) aan de bijhorende workshop 'dans&spel'. Schrijf je gratis in, de plaatsen zijn beperkt!Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 28 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel
Trefwoorden Vanaf 8 jaar