U bent hier:

De avonturen van No-No

+1 punt

No-No is geen gewone naam. Zeker niet voor een vogelbekdier dat altijd ‘ja’ zegt, vooral wanneer zijn vrienden vragen om mee op avontuur te gaan. Als ‘wortelman’ maakt No-No reclame voor wortelijsjes en een mislukte maanreiziger krijgt dankzij hem weer een goed humeur. Zelfs wanneer een regenbui het dorp onder water zet, betekent dat voor No-No en zijn gekke vriendenclub het begin van een nieuw avontuur.
No-No en zijn bende gezellige vrienden nemen je mee op reis, van de ruimte tot in de woeste zee. Met de Vlaamse stemmen van o.a. Gene Thomas, Anne Mie Gils, Tom Audenaert en Dominique Van Malder.

Ga aan de slag met No-No met dit leuk knutselpakket!


No-No en zijn bende gezellige vrienden nemen je mee op reis, van de ruimte tot in de woeste zee.


In deze kleurrijke animatiefilm (3+) nemen No-No en zijn bende gezellige vrienden je mee op reis, van de ruimte tot op de woeste zee.  Je hoort de Vlaamse stemmen van o.a. Gene Thomas, Anne Mie Gils, Tom Audenaert, Ini Massez en Dominique Van Malder. 
Wie beter dan Dominique Van Malder (de stem van Teddy in de film) kan je in dit DIY filmpje uitleggen hoe je een bootje van papier vouwt? Probeer ook eens om een XL versie van het bootje te vouwen!Met de giga grote kleurplaten en bijhorende kleurpotloodjes laat je jouw jonge kijkers hun eigen poster van De avonturen van No-No maken! 

Download hier alle extra materiaal bij JEF. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Belgica
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 28 april 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurcentrum Belgica
Contact info@ccbelgica.be
+32 (0)52 20 26 26
Trefwoorden cultuurkuur_Lichamelijke, sociale en mentale gezondheid, cultuurkuur_Leerlingen, cultuurkuur_basisonderwijs, cultuurkuur_Gewoon-basisonderwijs, cultuurkuur_Gewoon-kleuteronderwijs, cultuurkuur_Kleuter-4-5-jaar

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS