U bent hier:

De Aanzegster - NIEUWE DATUM

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Ilja Leonard Pfeijffer schrijft een theatertekst over de opkomst en neergang van een beroemde actrice. Een 'sterke' vrouwenhoofdrol.

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, werd deze voorstelling verplaatst naar woensdag 17 juni. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

In het westerse theaterrepertoire zijn er nauwelijks vrouwenrollen die moeiteloos naast een rol als ‘Hamlet’, ‘Oedipus’ of ‘Oom Wanja’ kunnen staan. Zuidpool brengt daar verandering in en gaat in zee met grootmeester Ilja Leonard Pfeijffer.

Hij schrijft een theatertekst over de opkomst en neergang van een beroemde actrice. Als slachtoffer van én voorvechtster tegen mannelijke onderdrukking verwerft zij op korte tijd een enorme heldenstatus. Ze wordt wereldwijd een voorbeeld voor andere vrouwen en zet een beweging in gang die in alle gelederen van de samenleving voelbaar is. Tot zij zelf dader blijkt te zijn… 

‘De aanzegster’ is een hedendaagse tragedie waarin waarheid en fake-waarheid onherkenbaar door elkaar lopen in een strijd die via de media wordt gevoerd. Een strijd waarin beeldvorming krachtiger en fataler is dan feiten.

Info

Links
Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 maart 2020 tot 17 juni 2020
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 3,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Trefwoorden UiTPAS Leuven

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS