U bent hier:

Davidsfonds Zomerzoektocht 2012

Begeleide uitstap of rondleiding Geschiedenis

Van 2 juni tot en met 16 september 2012 trekt de jaarlijkse Zomerzoektocht naar het Oost-Vlaamse Waasland. Het parcours vertrekt vanuit de Wase hoofdstad Sint-Niklaas en neemt je mee op een speurtocht doorheen het land van Reynaert en Mercator, die dit jaar zijn 500ste verjaardag viert.
De streek belooft uitgestrekte weilanden en pittoreske dorpjes, maar ook de statige schoonheid van het Sint-Niklase stadscentrum. Ook jonge speurneuzen dagen we uit om de mysteries van het Waasland te ontrafelen. Speciaal voor hen is er een gratis zoektocht op kindermaat waarmee superleuke prijzen zijn te winnen. Net als voor de volwassenen trouwens. Begin de beentjes dus al maar te strekken.

Een deelnemingspakket voor de Davidsfonds Zomerzoektocht kost € 19 (€ 14 met uw Davidsfonds Cultuurkaart) en bevat een deelnemingsbrochure voor volwassenen, een deelnemingsbrochure voor kinderen, een folder met fijne arrangementen in de streek én een gloednieuwe streekgids over het Waasland ter waarde van € 17,50. Vanaf zaterdag 2 juni kan u zo'n pakket kopen bij Toerisme Sint-Niklaas (Grote Markt 45).
De Davidsfonds Zomerzoektocht is een initiatief van Davidsfonds Evenementen in samenwerking met stad Sint-Niklaas, Toerisme Waasland, Toerisme Oost-Vlaanderen, Gemeente Beveren, Gemeente Waasmunster, Gemeenste Kruibeke, Mercator 2012, Westmalle, TV OOST, Radio 2, De Zondag en Knack. Alle info over de Davidsfonds Zomerzoektocht vindt u in de zoektochtfolder.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Davidsfonds Loppem contact
Andrieshoek 22b
8210 Loppem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 juni 2012 tot 16 september 2012
Prijs
€ 14 met uw Davidsfonds Cultuurkaart
€ 19,0
Organisatie Davidsfonds
Links