U bent hier:

Davide Luciani - Laura Agnusdei

+1 punt

Concert Dance

Davide Luciani is componist van elektronische muziek, sinds 2011 gevestigd in Berlijn. Hij startte in 2005 zijn muzikale ontdekkingen in de Italiaanse noise-rock scene.
Zijn meest recente release is ‘Calming Counts’, uit op het aan, ‘Touch’ gelieerde, The Tapeworm.

Door akoestische instrumentatie met een analoge / digitale synthese te bewerken maakt hij composities die noise, drone rock en minimale muziek overbruggen. In zijn benadering van elektro-akoestische muziek - opgewekt met gitaar, piano, strijkers, accordeon, synthesizers, VST tovenarij en loopers – gaat Luciani telkens op zoek naar uitgesproken harmonische klanken met gelaagde repetitieve patronen en instrumentale polyfonieën.
Soundcloudlink

De uit Bologna (IT) afkomstige Laura Agnusdei is een electro-akoestische componiste en saxofoniste, klassiek geschoold met een Master in elektronische muziekcompositie van het Instituut voor Sonologie van Den Haag (NL). In haar composities is de saxofoon de belangrijkste stem. De sonische landschappen die ze creëert schakelen tussen melodieën en texturen, ‘klassieke’ liedvorm en improvisatie. Door akoestische, digitale en analoge geluidsbronnen te laten samensmelten ontwikkelt ze emotionele sferen die op elke track shiften. ‘Night/Lights’, een tape-ep die bestaat uit 4 stukken soulvolle electro-akoestische muziek, is haar solodebuutcassette die in september 2017 werd uitgebracht via het Londense The Tapeworm. Haar eerste album 'Laurisilva' is in november 2019 uitgebracht door hetzelfde label en ging in september in première in Cafe OTO.

Sinds 2016 speelde ze op vele locaties en festivals zoals Rewire, Dekmantel, EYE Filmmuseum (NL), Cafe OTO (VK), Node en Ipercorpo (IT) en was openingsact voor artiesten zoals Colin Stetson en Jenny Hval .

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 30 januari 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Voorverkoop: 0,00 €

gratis

Reservaties
  • Bel naar 02-548.24.24
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
Links
Verschenen artikels Wat is er deze week gratis te doen? (BILL)
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS