U bent hier:

David Munnelly: foto's van Ierland // Eygalerij tijdens januari en februari

Tentoonstelling Fotografie

Wie een beetje thuis is in de folkwereld kent hem zeker. De virtuoze goedlachse Ierse accordeonist Dave Munnelly. Hij verlaat na zijn optreden in Muziekclub ‘t Ey (vrijdag 7 februari) de Lage Landen om terug in Ierland te gaan wonen.
Nog niet zolang geleden trok hij onze aandacht met prachtige beelden die hij maakte in zijn moederland. Met krachtige foto’s toont hij de atmosfeer van de westkust van Ierland. De meeste zijn genomen tijdens het laatste jaar, vooral in het zuidwesten van Mayo en het noorden van Connemara. De foto’s worden sober voorgesteld zodat de beelden met hun kleuren en vormen optimaal weergegeven worden in de gerecycleerde kaders.

Hij stelt tentoon tijdens januari en februari.

Wil je graag op je gemak de tentoonstelling bezichtigen, maak dan een afspraak via telefoon of mail. De werken zijn vanzelfsprekend ook te bekijken voor bezoekers van een concert of ander evenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't Ey
Koutermolenstraat 6 B
9111 Belsele

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 januari 2020 tot 28 februari 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Muziekclub 't Ey
Contact info@tey.be
03 772 11 93
Links
Trefwoorden kleinschalig podium, Eygalerij, Ierland, landschappen, expo, galerij, kust, folk, folkmuziek, expositie, weiden, bergen, Ireland, natuur, heuvels