U bent hier:

Dauwwandeling: Straten met name

Fiets- of wandelroute Erfgoed

Weet jij naar welke helden, plaatsnamen en gebeurtenissen onze straatnamen ooit vernoemd werden? Een boeiend verhaal, want de keuze voor een bepaalde naam weerspiegelt maar al te vaak de geschiedenis van de buurt. Ga mee op dauwwandeling en ontdek welk verhaal er schuilgaat achter de straatnamen van Temse!
Dit is een kindvriendelijke activiteit., De activiteit focust op cultureel erfgoedzorg., Er is parking vlakbij de activiteit., Er is eet- en/of drinkgelegenheid op de locatie van de activiteit. Toegankelijkheid: geheel. Wil je meer informatie over deze activiteit? Bezoek de website van Erfgoeddag of download onze gratis ErfgoedApp in Google Play of in de App Store. Alle activiteiten van Erfgoeddag zijn GRATIS. Voor enkele activiteiten moet je vooraf reserveren of is het aantal plaatsen beperkt. Al deze informatie vind je op de website van Erfgoeddag of in de ErfgoedApp.

Info

Waar CM Huis Amelberga
Oeverstraat 9
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 22 april 2018
Prijs gratis
Organisatie CM Huis Amelberga
Contact monique.mark@hotmail.be
03 771 25 26
Links
Trefwoorden erfgoeddag, Erfgoeddag2018, , ook voor kinderen, Erfgoeddag 2018, erfgoed
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Dauwwandeling: Straten met name op UiTmetVlieg.be