U bent hier:

Dauw- en ontbijtwandeling in natuurgebied Bolderberg/Terlaemen

Enkele keren per jaar stelt familie de Bellefroid de poorten van zijn kasteeldomein open. Gids en conservator Jos Bervoets neemt je mee door dit domein en het aansluitende natuurgebied Bolderberg. En vanzelfsprekend hoort daarbij een adembenemend zicht op de vijvers van Terlaemen vanaf de kluis. Na de wandeling kan je smullen van van een lekker ontbijt. Vergeet niet in te schrijven voor 4 april!
Zondag 9 april | Dauw- en ontbijtwandeling in natuurgebied Bolderberg / Terlaemen
Enkele keren per jaar stelt familie de Bellefroid de poorten van zijn kasteeldomein open. Gids en conservator Jos Bervoets neemt je mee door dit domein en het aansluitende natuurgebied Bolderberg. En vanzelfsprekend hoort daarbij een adembenemend zicht op de vijvers van Terlaemen vanaf de kluis. Nog niet overtuigd? Hopelijk zijn de opkomende zonnestralen dat wel! Na de wandeling kan je smullen van een lekker ontbijt. Vergeet niet in te schrijven voor 4 april!
Afspraak: 6u, Boswachtershuisje, Terlaemenlaan, Zolder. 2€/deelname aan wandeling, leden gratis. Voor wandeling met groot ontbijt: gelieve 11€ (leden) of 14€ (niet-leden) over te schrijven op rekeningnummer van Limburgs Landschap vzw (BE 28 4564 0220 0120) met vermelding van je naam, het aantal deelnemers en ‘ontbijt’. Meer info: Limburgs Landschap vzw, Jos Bervoets, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Boswachtershuisje
Terlaemenlaan
3550 Heusden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 9 april 2017
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basisprijs: € 14; leden Limburgs Landschap vzw: € 11
€ 14,0
Reservaties
Organisatie Limburgs Landschap vzw
Trefwoorden Toerisme, wijers, anbwandelen, natuurlijklimburg